КОЙ КЪДЕ Е?
ФОТО СПОМЕНИ
СПОМЕНИ В РАЗКАЗИ
ТАБЛО ЗА СЪОБЩЕНИЯ
About
 
 
СПОМЕНИ В РАЗКАЗИ
Кюса го изпитват по физика. Може би да е било 3-ти курс.
- Каква е измервателната единица за магнитна индукция? - пита го физичката.
- Тухла - отговаря Кюса без въобще да се замисли.
Следва мълчание и бурен смях от класа. А физичката казва абе нещо друго беше от строителството ама не е Тухла. А Кюса е убеден че е Тухла, толкова убеден че не можа да се сети че всъщност не е Тухла, а Тесла.
Разказано от Станислава

Раздават ни дипломите. Беше в една зала - между топлата и студената връзка. Настъпва тържественият момент и директора прочита името на единствения отличник на випуска-Пламен Проданов. Сещате ли се че той редовно закъсняваше за първия час. Е тогава също закъсня и го нямаше в този момент. Директора повтори името, но Пламен не излиза на подиума. Директора попита няма ли го Пламен. От публиката се чу глас - той още учи...
Разказано от Кюс

Действието се развива на вилата на Камен. Може би е било на негов рожден ден. Та Желяз здраво се налива с водка. Камен го издебна по едно време и сипа доста сол в чашата му, ама доста еджа се разтвори. Следва момента в който го навиваме да пие на екс, даже се обзалагаме че не може да изпие поредната чаша на екс. Понеже Джиджито не пада по гръб естествено надига чашата и трагва да я пие на екс...да но не и тази. За малко да изцапа стените на Камен.
Разказано от Станислава

Помните ли онези 5 двойки които написа Калчев за 1 час? Не си спомням дали беше по ТЗУ или по Импулсна техника. Но това не е от значение. Взе да изпитва по ред на номерата Митко Апостолов, Желез, Живко, Ванко и Камен - и все двойки. Даже и снимка са си направили.
Разказано от Живко

В час по токозахранващи устройства. Края на срока. Не мога да се сетя кого бяха изпитали, но въпроса беше за оформяне 4 или 5? Последва финална задача за 5-ца. Трябваше да се начертае някаква схем в която имаше трансформатор. Схемата беше начертана, но на трансформатора му беше подаден + и -, сиреч постоянен ток. При тази гледка Калчев едва не умря. Вместо 5-ца за срока работите едвам не отидоха към поправителен изпит.
Разказано от Кюс

Помните ли Алексиева - биоложката. Какви лафове цепеше само а? "Как можа никой от вас да не дойде на олимпиадата по биология... та вие сте биотехнологични паралелки... направо ми ебахте майката :)))". Помните ли онова: "Такава дупка ще се издълбае между мен и вас, че целия клас да се изпразните няма да може да я напълните...". А помните ли когато Желез реши да я успокои като и подари едно цвете от нейните в кабинета.
Разказано от Камен

Пламен на път от Механото за вкъщи. Както обикновено бърза. Вижда го един негово познат и решава да ускори крачката за да го настигне. След 2 минути преследване почти го е настигнал. На крачка е зад него..., но внезапно се се задава автобус.... и Пламен хуква към спирката за да го хване. Явно днес няма да си поговорят :))
Разказано от Пламен

Абе, помните ли Иванов по практика. Като ни викаше в стаичката си да раздава транзистори от там се чуваше главно прав или обратен. ;)
Разказано от Краси Тръпчев


 
 
  www.1bg.net/pkurs